Tegn på at han ikke er interessert

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Er han interessert i meg?

Du behøver ikke meningsmålinger fra venninnene, den mannlige siden av saken, deres kjærester, snekkeren eller frisøren. Du trenger bare din egen kvinnelige intuisjon for å fortelle deg det du kanskje godt vet, men som du ikke har lyst til å innse: Han virker ikke interessert i deg lenger. Hvis du allikevel er for blendet til å se opp og ned på signalene hans, og er i tvil om han er interessert i deg, så får du her noen tegn på at du skal finne en annen du kan gi all kjærligheten din til.

Han er for travel

En mann er et simpelt og enkelt vesen. Hvis han er hodestups forelsket i noen, så vil han gå Birkebeineren for henne. Hvis han er USAs president, så har han fortsatt tid til å se deg og svare på telefonoppringningene og sms-ene dine, hvis han er interessert i deg. Menn synes det er tilfredsstillende å gå etter det de gjerne vil ha, og hvis de vil ha deg, så går de etter deg. Hvis han ikke prioriterer deg, og hele tiden har en unnskyldning for at dere ikke kan ses, eller det går flere dager mellom de gangene du hører fra ham, så er det et sikkert tegn på at han ikke er interessert i deg.

Han svarer ikke på sms-ene

Hvis beskjedene hans er lett krydret med søte smileyer, og slutter dem med nye åpne spørsmål, så er det et tegn på interesse fra ham. Han vil helt tydelig tilbringe mer tid sammen med deg på telefonen, og vil gjerne at samtalen skal fortsette. Men hvis sms-ene fra ham er korte og preget av lukkede svar med et kjedelig punktum til slutt, eller han «glemmer» helt å svare deg, så kan du likeså godt bare glemme ham.

Han ignorerer de pene hentydningene dine

Fortell ham om en konsert du gjerne vil på, eller en film du gjerne vil se, og tilføy så at du dessverre ikke kan finne noen som kan bli med deg. Hvis han ikke griper sjansen og tilbyr å bli med deg, så er det dessverre ikke så mye å gjøre. Han er ikke interessert i deg.

Han avviser invitasjonene dine

Inviter ham med hvis du skal ha fest med vennene dine, eller hvis du selv er invitert til en fest. Hvis han heller vil være hjemme og se en dokumentar om tannpirkerens historie på RTL, eller hvis han slettes ikke svarer på invitasjonen din, så skal du ikke kaste bort mer tid på ham.

Kanskje han tviler på intensjonene dine

Hvis du er bekymret for om hans tilbakeholdenhet skyldes at han er i tvil om hva du vil, så sørg for å sende ham et klart signal. Det er en god måte å få ham mer interessert i deg, hvis altså grunnlaget for det er tilstede. Du kan for eksempel si «Du er morsom, jeg liker deg godt» – på samme måte som du ville ha komplimentert skoene hans. Når han vet at du liker ham, og at du liker å være sammen med ham, så behøver han altså ikke mer informasjon for å vite at det er OK for ham å gå etter deg.

Ikke ta det personlig

Selv om det kan være vanskelig, så er det viktig at du husker på at det ikke er noen grunn til å ta en avvisning personlig. Det er ikke deg det er noe i veien med. Dere passer bare ikke for hverandre. Du kan sikkert lett bille deg selv inn at han du ikke kan få er Mr. Right, men det finnes helt sikkert en mann som er enda deiligere enn ham som er uoppnåelig – han er jo allikevel ikke interessert i deg. Det er ingen grunn til å prøve å lokke ham til å bli interessert i deg. Hvis han ikke selv viser interesse, så ikke lur deg selv og tro at han nok skal bli helt gal etter deg på ett eller annet tidspunkt. Du skal jo heller ikke nedverdige deg selv til å være sammen med en som ikke skjønner hvor fantastisk du er. Det vil kun resultere i et dårlig og helt forferdelig forhold.

Populære sider