Tips for kristen dating i Norge

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Kristen dating for alle aldre

Er du kristen, enslig og har lyst til å finne en passende motpart og partner? Hvis det er tre ganger ja, så bør du lese videre her. Kristen dating er av gode grunner kommet på nettet i løpet av de siste årene – og som du kanskje vet, så kan det være utfordrende å møte andre kristne singler ute i hverdagslivet. Når du ser noen som virker interessante, så kan du aldri være sikker på livsverdiene deres. Hvis du er aktiv i de lokale kirkeaktivitetene, så ser du nok også de samme gamle ansiktene der. Kanskje det er på tide å åpne dørene og møte noen nye mennesker? På nettet! Her har vi samlet noen gode tips for hvordan du kan møte kristne mennesker på nettet. Uansett om du er gammel eller ung, så kan alle begynne med kristen nettdating. Spesielt innenfor gruppen over 50 år ser man en stigning, så husk at nettdating ikke kun er for de unge!

Bestem deg for hva du vil

Et forhold og ekteskap er et av de viktigste tingene her i livet. Du bør helt sikkert hele tiden huske på hva det er du leter etter hos en partner, og alltid holde fast i verdiene dine. Hvis du går på for mange kompromisser i begynnelsen, så vil de tingene du feier inn under teppet før eller senere dukke opp i forholdet ditt, så husk å være tro mot deg selv!

Finn den riktige siden med kristen dating for deg

Når du googler ”kristen dating”, så får du mange forskjellige datingsider opp på skjermen. De aller fleste datingsidene i Norge er seriøse. Selskapene er underlagt strenge krav fra myndighetenes side, men det er selvfølgelig noen sorte får der ute. Vi vil derfor anbefale at du tar deg god tid til å sjekke og lese om de forskjellige datingsidene før du eventuelt blir medlem hos en av dem. Det ville være ergerlig hvis du fikk en dårlig opplevelse nå som du endelig har besluttet deg for å prøve kristen dating.

Ikke ta alt så seriøst

Selv om du har sterk tiltro til livet i øyeblikket, så husk på at andre mennesker kan gå gjennom andre faser i livet enn det du gjør akkurat nå. Folk endrer seg over tid. Kanskje er noen du møter ikke spesielt religiøse på nåværende tidspunkt. Kanskje de går gjennom en fase i livet hvor Gud og religion ikke er særlig involvert i livet deres. Kanskje det kan endre seg? Husk å alltid ha et åpnet sinn, men husk likevel på å alltid holde fast på dine verdier. En annen ting du skal huske på, er at du ikke nødvendigvis skal giftes på første date. Ta en kopp kaffe sammen med forskjellige mennesker du møter på nettet, og bli bedre kjent med dem på et grunnleggende nivå.

Kom i gang!

Det er ingen tvil om at vi oppfordrer deg til å komme i gang med online dating på kristne datesider. Her kan du slappe av og være deg selv. Du behøver ikke å være ute og lete konstant, men bla gjennom profiler mens du slapper av der hjemme. Det er nemlig en av de store fordelene ved nettdating. Du bestemmer når du har lyst til å date, og du bestemmer hvor mange du har lyst til å kommunisere med om gangen. Du slipper for de første keitete samtalene om absolutt ingenting. Her kan du hoppe direkte over i noe som interesserer deg, og dermed la andre bli bedre kjent med deg fortere. Husk å vær konsekvent med dine krav, men ha samtidig et åpent sinn for folk med andre meninger enn deg selv. Det er viktig å holde en god tone blant folk – også på nettet. Ellers så er det bare å kaste seg ut i det, og ha det gøy. For det er det dating skal være; gøy! Hvem vet – drømmepartneren er kanskje bare noen få klikk unna.

Populære sider