Tegn på tiltrekning

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Se på ham om han er tiltrukket av deg

Syns du det er vanskelig å se om han er tiltrukket av deg eller ikke? Her gir vi deg noen tegn på at han er helt klar.

Kroppen avslører følelsene hans

Kroppen avslører følelsene hans Du har holdt utkikk etter ham hele kvelden. Dere har hatt øyekontakt, og du har hatt en kraftig fornemmelse av at det er ett eller annet i luften. Men allikevel tør du ikke å ta det første skrittet. For hva skjer hvis du blir gjort til latter? Hva skjer hvis det kun er noe som foregår oppe i hodet ditt, og han faktisk ikke er interessert i det hele tatt? Da er det på tide å lese kroppsspråket hans. Våre kropper avslører nemlig forbløffende mange hemmeligheter om oss. Selv ting hjernen vår ikke er klar over enda. Spesielt i situasjoner hvor vi er opphissede, som for eksempel når man virkelig føler seg tiltrukket av noen, snakker kroppen med store bokstaver. Men før du leser videre om tegnene som viser han er tiltrukket av deg, må du huske på at det ikke holder med ett enkelt tegn. Noen ganger tar vi på oss selv fordi det klør, og noen ganger slikker vi oss om munnen fordi vi har tørre lepper. Ikke alt er et tegn! Grunnleggende kan du likevel kikke etter disse tegnene:

Han løfter øyenbrynet

I samme øyeblikk du får øye på en spennende fyr, løfter du øyenbrynene et lite øyeblikk uten å være klar over det selv. Den gode nyheten er at han gjør det samme. Det går så fort at det kan være vanskelig å se. Men hvis du legger merke til at første blikk er ledsaget av et lite løft i øyenbrynet, så kan du være rimelig sikker på at han liker det han ser og er tiltrukket av deg.

Han har adskilte lepper

Hvis han liker hva han ser, åpner han munnen litt første gangen øynene deres møtes. Faktisk blir hele ansiktet hans mer åpent. Øynene blir litt større enn normalt, øyenbrynene svever og neseborene vibrer litegrann.

Han viser seg frem

Nå vil han gjerne ha oppmerksomheten din. Hvis han er sjenert, så kan det hende han nøyes med å rette litt på slipset og håpe at du ser det. Ellers kan han finne på mange andre merkelige ting. Han kan fortelle tullevitser, le alt for høyt, begynne å slåss eller stå på hendene. Han gjør hva som helst for at du skal legge merke til ham.

Han gjør seg pen

Hvis du står og snakker med en mann som retter på kragen, børster bort usynlig støv fra genseren, retter på sveisen eller heiser opp strømpene, så er det fordi han ubevisst prøver å gjøre seg presentabel, slik at det kan fortsette å utvikles god kjemi mellom dere.

Han ser på deg åpenlyst

Prince Charming sjekket deg ut med en gang du kom inn i rommet, og nå fortsetter han med å la øynene gli rundt på kroppen din, og dvele ved de områdene han liker best – og han gjør det helt åpenlyst. Hvis han kommer nærme, så ytrer han sikkert en eller annen merkelig sjekkereplikk, og det gjør han mens han vender kroppen sin mot deg. Hvis han står opp, så peker tærne i din retning, og hvis han sitter ned, er det knærne han peker med.

Han leker med knappene

Når han står og fomler med knappene på skjorta si og knepper den opp og igjen mens han snakker med deg, så er det fordi han har lyst til at dere skal være nakne. Det er et virkelig sterkt tegn på seksuell tiltrekning, og oppførselen vitner om at underbevisstheten hans allerede er halvveis inne på soverommet ditt.

Han tar på deg

Det er også alltid et godt tegn når han har lyst til å ta på deg. Hvis berøringene hans til og med er litt beskyttende, så er det et av de mest sikre tegn på at han liker deg. Slike berøringer kan for eksempel være at han legger en hånd på korsryggen din, eller forsiktig holder deg om albuen mens dere går gjennom en folkemengde. Han vil nemlig gjøre alt for at dere ikke skal bli borte fra hverandre, og samtidig sender han et signal til de andre «jegerne» der ute om at du altså er opptatt!

Populære sider